Jejak Misteri

Kepada sahabat- sahabat blogger yang singgah melawat dan mahu penulis melakukan lawatan balas, tersangatlah besar hati penulis jika kalian dapat meninggalkan nama pena beserta url kalian di sini. Melalui cara ini, jika berkesempatan di kemudian hari, dapatlah penulis melakukan lawatan balas kepada kalian pula. =)

Monday, December 14, 2009

Segalanya mungkin..

Segalanya mungkin..
Apa yang mungkin tu?? Ntah.. Aku pun kurang pasti.. Mesti pembaca blog aku pun x faham gak.. Hahah~~~ Lantak ar..

Urm.. Yang penting, cuti aku kali ni agak membosankan.. Tataw nak buat apa weh.. Last sekali aku masok Peraduan Jejaka Tough!! Sebab apa aku join?? Sebab kriteria2 yang ditetapkan amat memenuhi tabiat aku sepanjang cuti neh.. Hahah~~

Antara kriteria yang telah ditetapkan oleh penganjur termasuklah:

1. Routine exercise yang maintain.. Iaitu tidoq!!
2. Routine makan yang maintain..
3. Addicted to fesbok.
4. Melekat depan tv.. (kena buat rekod 24 jam tanpa lelap mata sambil mengunyah..)

Para pemenang akan ditentukan apabila balik ke kampus sem depan dengan mempertaruhkan perut siapa paling ke depan!! Cogan kata contest ini adalah, "Boroi is Tough!!"

3 comments:

misheira said...

gudluck..
hak9..

Anonymous said...

kompem menang pyer...hehehe..dah booncheet gler tu
"boroi = tough = booncheet"
haha

Ariff Putera Tun Tuah said...

Hehe.. Terima kaseh kepada saranan daripada pihak anda.. (=_=')V