Jejak Misteri

Kepada sahabat- sahabat blogger yang singgah melawat dan mahu penulis melakukan lawatan balas, tersangatlah besar hati penulis jika kalian dapat meninggalkan nama pena beserta url kalian di sini. Melalui cara ini, jika berkesempatan di kemudian hari, dapatlah penulis melakukan lawatan balas kepada kalian pula. =)

Saturday, October 23, 2010

1st Hotz~Mama.. Cabutan Amat Bertuah Lucky Draw Contest

Assalamu'alaikum wbt dan salam sejahtera (sejahtera mcm dalam drama pendekar tv3, Arjuna)..
Baru- baru ni penulis dok godek- godek laman sosial (bukan so sial) muka buku atau digelar juga oleh penulis sebagai pestbox (pest box). Klik sana, klik sini, kuar notification. Klik- klik, keluar satu page. Lucky Draw Contest dari blog sahabat blogger, Socrates Muzani. Maka, lahirlah entri yang pembaca sedang ikuti ni. Berikut adalah copy paste dari blog beliau, sebagai syarat kepada peraduan tersebut;

Tadaaaaaa.... skrg turn mummy laks nk buat lucky draw.. meh meh mari mencoba nasib.. mana tau rezeki ber-blogging kaaaannn...


1 set perfume dari Imtiyaaz Aroma fr Yusof & Zulaikaberserta tas tangan exclusive dari  SyazLurve Couture Collection

Syarat-syarat Penyertaan...
  1. Anda adalah seorang blogger (means kena ada blog sendiri naa)
  2. Menetap di Malaysia, x kisah la kt Semenanjung, Sabah n Sarawak
  3. Pastu, Copy Paste jer entry nie, letak kt entri korg, wajib buat entry secara Sticky POst kt blog masing2..
  4. sorg leh join satu entry ja taaaaauu..
  5. LEpas siap jer entri korg, korg komen jer entry nie, pastu jgn lupa letak link entry tu skali ek..
  6. Akhir skali.. jgn lupa jadik follower mummy..
  7. Tarikh tutup Lucky draw nie 23 Oct 2010 (nie tarikh utk sticky korg ek), nnt lepas tarikh nie, korg leh buang dah date tu
  8. Nanti mummy akan pilih pemenang guna menda INI

4 comments:

Ariff Putera Tun Tuah said...

Errkkk..
Menghadapi sedikit kesilapan semasa menyertai peraduan neh.. Lupe nak paste url entri ni di laman komen penganjur.. Sesaper yang berminat untuk join, silakan.. Hehe..

Shafika Syuhada Rosli said...

waaaaaaaa... tak sangka si alba2~ minat join contest segala . =p

ganbatte ne~~ muiz-senpai ! =p

Ariff Putera Tun Tuah said...

Meh join skali. Kita tgk sape yang lucky2~ Huhuh~

OweizMeZ said...

okeh la nie.. betul betul.. :)